Rhode Island sauce

Rhode Island sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Mayonnaisesaucer

Hovedingrediens : Diverse produkter - Mayonnaise

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Mayonnaise:
1 pasteuriseret æg
1 pasteuriseret æggeblomme
1 tsk.citronsaft
3 dl.olie
 salt
 peber
 
200 g.mayonnaise
2-3 spsk.mild chilisauce
1 spsk.tomatpure
3 spsk.finthakket rød peber
1 spsk.tør sherry
0.5 dl.kaffefløde 13% eller vand
 
Opskrift:
Mayonnaise:
Kom æg, æggeblomme og citronsaft i blenderen og lad den køre et kort øjeblik. Tilsæt olien i en meget tynd stråle, mens blenderen kører på højeste hastighed. Smag til med salt og peber.

Smag mayonnaisen til med chilisauce, tomatpure, peberfrugt og sherry og bland fløde eller vand i.

Tips:

Serveres til skaldyr, stegt fisk, kød og bruges i salater.





karakterer:
Opskriften er vist 8702 gange,
og udskrevet 144 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu