Ravigotesauce
Hovedingrediens : Diverse produkter - Mayonnaise Indsendt : Red : |
|
|
Mayonnaise:
Kom æg, æggeblomme og citronsaft i blenderen og lad den køre et kort øjeblik. Tilsæt olien i en meget tynd stråle, mens blenderen kører på højeste hastighed. Smag til med salt og peber. Smag mayonnaisen til med løg, kapers og persille m.m. Tilsæt krydderier og smag til. Vend flødeskummet i. Tips: Serveres til stegt og friteret fisk samt skaldyr. |
|
Opskriften er vist 10755 gange,
og udskrevet 186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Frank - 2010-12-01 13:12:38 En ravigottesauce uden sennep?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne