Sauce chantilly
Hovedingrediens : Diverse produkter - Mayonnaise Indsendt : |
|
|
Mayonnaise:
Kom æg, æggeblomme og citronsaft i blenderen og lad den køre et kort øjeblik. Tilsæt olien i en meget tynd stråle, mens blenderen kører på højeste hastighed. Smag til med salt og peber. Smag mayonnaisen til med peberrod og vend flødeskummet i. Tips: Serveres til kogt kød, hamburgerryg, sprængt tunge eller kold skinke. |
|
Opskriften er vist 7629 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne