Chilichokoladesauce

Chilichokoladesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Chilesaucer

Hovedingrediens : Grøntsager - Chili

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :     

Ingredienser:
0.5 tsk.cayennepeber
0.333 tsk.stødt sort peber
0.333 tsk.stødt hvid peber
1.5 tsk.stødt spidskommen
1 tsk.stødt koriander
1 tsk.løgpulver
2 tsk.oregano
1 tsk.stødt kanel
0.5 tsk.stødte nelliker
 
 Desuden:
 Olie
5 dl.pureret tomat
2 tsk.tern gørnsagsbouillon
0.5 øl
1 kopkaffe
 Salt
1-2 spsk.finthakkede jalapeno peber
1 tsk.chipotle chilipasta
200 g.mørk chokolade
 
Opskrift:
Krydderierne blandes i en skål.

Olien varmes godt op i en gryde. Enspiseske fuld af blandingen kommes i og syder i højst 30 sekunder.

Pureret tomat, øl og kaffe tilsættes, og smages til med chipotle chili.

Mens sovsen simrer ved svag varme, kommes chokoladem i.

Chokoladens funktion (udover den smagsmæssige, er at jævne sause.

Når chokoladen har smeltet, er sovsen flrdig, sovsen skal ikke direkte smage af chokolade. Chokoladen skal kun fornemmes.





karakterer:
Opskriften er vist 21770 gange,
og udskrevet 447 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-09-30 01:29:40
´hva er forskellen på almindelig chilli og "chipottle" chilli"? bortset fra chi er fint? :P