Chilichokoladesauce
Hovedingrediens : Grøntsager - Chili Oprindelsesland : Mexico Indsendt : |
|
|
Krydderierne blandes i en skål.
Olien varmes godt op i en gryde. Enspiseske fuld af blandingen kommes i og syder i højst 30 sekunder. Pureret tomat, øl og kaffe tilsættes, og smages til med chipotle chili. Mens sovsen simrer ved svag varme, kommes chokoladem i. Chokoladens funktion (udover den smagsmæssige, er at jævne sause. Når chokoladen har smeltet, er sovsen flrdig, sovsen skal ikke direkte smage af chokolade. Chokoladen skal kun fornemmes. |
|
Opskriften er vist 21820 gange,
og udskrevet 447 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Chi - 2007-09-30 01:29:40 ´hva er forskellen på almindelig chilli og "chipottle" chilli"? bortset fra chi er fint? :P |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne