|
|
|
Krebinetter:
|
500 |
gram |
Helleflynderfilet500 gram Helleflynderfilet
|
1 |
tsk. |
Salt1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
1 |
spsk. |
Kapers1 spsk. Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
1 |
spsk. |
Løg, finthakket1 spsk. Løg, finthakket 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 60 gram
|
1 |
bdt. |
Dild, frisk1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
|
|
lidt |
Citronsaft, friskpresset lidt Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
|
1 |
spsk. |
Olivenolie1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
|
|
|
Ærter bonne-femmes:
|
150 |
gram |
Bacon i skiver150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
|
1 |
spsk. |
Smør1 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
100 |
gram |
Perleløg, frost100 gram Perleløg, frost
|
500 |
gram |
Grønne ærter, frost500 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
|
1 |
|
Hovedsalat1 Hovedsalat Et mellem hovedsalat vejer ca. 150 gram.
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
800 |
gram |
Kartofler, skrællet vægt800 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
|
|
|
|
|
|
Pynt:
|
1 |
|
Citron1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
|
|
|
Dild, frisk Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
|
|
|
|
| |
Krebinetter:
Hak fisken på kødhakkeren med hulstørrelse på omkring 8 mm eller med en stor kniv. Bland salt, friskkværnet sort peber, finthakket kapers, finthakket løg, hakket dild og lidt citronsaft i. Lad det trække på i køleskabet ca. 1/2 time.
Form 4 fiskebøffer og steg dem på en slip-let-pande i olivenolie til de er gyldne på begge sider, 2-3 min. pr. side.
Ærter bonne-femmes:
Bacon skæres i tern som ristes let sammen med smør og perleløg.
Ærterne tilsættes og varmes godt igennem.
Til slut vendes den strimlede salat i, og smager til med salt og peber.
Serveres med kogte kartofler, citronbåd og dildkviste til pynt.
|