Helleflynder krebinetter med ærter bonne-femme

Helleflynder krebinetter med ærter bonne-femme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :     
Helleflynder krebinetter med ærter bonne-femme, billede 4 Helleflynder krebinetter med ærter bonne-femme, billede 1 Helleflynder krebinetter med ærter bonne-femme, billede 2 Helleflynder krebinetter med ærter bonne-femme, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Krebinetter:
500 gram Helleflynderfilet
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 spsk. Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 spsk. Løg, finthakket 1 tsk. 4 gram 1 spsk. 12 gram 1 dl. 60 gram
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
lidt Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Ærter bonne-femmes:
150 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
1 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Perleløg, frost
500 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
1 Hovedsalat Et mellem hovedsalat vejer ca. 150 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
800 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
  Pynt:
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
Opskrift:
Krebinetter:
Hak fisken på kødhakkeren med hulstørrelse på omkring 8 mm eller med en stor kniv. Bland salt, friskkværnet sort peber, finthakket kapers, finthakket løg, hakket dild og lidt citronsaft i. Lad det trække på i køleskabet ca. 1/2 time.

Form 4 fiskebøffer og steg dem på en slip-let-pande i olivenolie til de er gyldne på begge sider, 2-3 min. pr. side.


Ærter bonne-femmes:
Bacon skæres i tern som ristes let sammen med smør og perleløg. Ærterne tilsættes og varmes godt igennem. Til slut vendes den strimlede salat i, og smager til med salt og peber.

Serveres med kogte kartofler, citronbåd og dildkviste til pynt.





karakterer:
Opskriften er vist 11016 gange,
og udskrevet 163 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9592 (2283 kcal)
KJ pr. Pers. 2398 (570 kcal)
Vægt ialt 2353 gram
Vægt pr. Pers. 588 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 407 KJ (97 kcal)
Protein 7.5 gram
Fedt 3.3 gram
Kulhydrat 10.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu