Glutenfrit Muslibrød
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn Indsendt : |
|
|
Smuldrer gæren i en skål og tilset lunkent vand. Rør til den er opløst. Tilset smør, salt og melmix. Ælt i maskine i 5 minutter. Bland så muslien forsigtig i. Dejen helles i en smurt aflang form 1,5 liter. Set til hævning i 30 minutter tildækket.
Pensl brødet med vand og drys over lidt musli. Bag ved 200 grader nede i ovne i ca. 30 minutter. Afkøles på rist. |
|
Opskriften er vist 27057 gange,
og udskrevet 540 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Carsten - 2011-01-28 09:24:05 Dette er ikke en opskrift..... Men en besrivelse af brugen af en færdigblanding.... Det er sku for nemt....! Prøv igen! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne