Andeleverpaté med pistacier
Hovedingrediens : And - Andelever Indsendt : |
|
|
Dup leverstykkerne tørre. Brun dem i halvdelen af smørret. Tag dem af. Kom resten af smørret på panden. Svits løget heri et par minutter. Kom portvin, appelsinsaft og -skal på, og kog panden af. Lad blandingen blive kold. Skær 1/3 af leverstykkerne i små terninger. Rør kødet med æg, krydderier, pandeafkog og fløde til en fast fars. Vend leverterninger og nødder i. Beklæd en 1 1/2 liters form med baconskiver, og kom halvdelen af farsen i.
Læg de hele leverstykker på, og dæk med resten af farsen. Glat overfladen med en våd dejskraber. Dæk med staniol. Bag pateen på nederste ovnrille 1 1/2 -1 3/4 time ved 170C. Stik i den, saften skal være klar. Lad pateen køle af under et let pres. Pateen vendes ud af formen, sky/fedt skrabes af, og pateen skæres i skiver. Pynt med appelsin.
|
|
Opskriften er vist 24377 gange,
og udskrevet 968 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne