Græske lammekødspakker

Græske lammekødspakker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :     

Ingredienser:
400 g.magert bovkød
1 løg
1 fedhvidløg
3 spsk.olivenolie
5 spsk.tør sherry
0.5 citron, saften heraf
0.5 tsk.oregano, tørret
 salt
 sort peber
1 stortomat, moden
75 g.fetaost
1 spsk.smør
 
Opskrift:
Bovkødet skæres i ca. 3 cm. Store terninger. Løg og hvidløg pilles og hakkes fint. Rør en marinade af olie, sherry, citronsaft, oregano, salt og peber. Kom kød, løg og hvidløg i, og bland det hele godt. Tomaten vaskes og skæres i tykke skiver. Osten smuldres.

4 stykker alufolie pensles med olie. Kødblandingen deles i 4 portioner, og en portion lægges midt på et stykke folie. Herover lægges en skive tomat. Hver portion drysses med ost og smørret fordeles hen over i små skiver. Pak folien sammen og sørg for at kanterne er lukket godt til. Læg pakkerne på ovnristen og stil dem i en 200 grader varm ovn på midterste ribbe i 25 min.

Hertil passer godt brød, bulgur og salat.





karakterer:
Opskriften er vist 11243 gange,
og udskrevet 316 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu