Andelevermousse 02
Hovedingrediens : And - Andelever Indsendt : Red : |
|
|
Kog artiskokkerne i letsaltet vand med citronskiver i 20-25 minutter. Lad dem køle af i en sigte. Hæld cognac over rosinerne og stil dem til side.
Varm fedtet godt igennem i en gryde og tilsæt renset andelever, salt, peber, laurbærblad og timian. Steg leveren letrosa (den skal stadig føles lidt blød). Blend lever, fedt og krydderier sammen med smør og den overskydende cognac fra rosinerne. Pres massen gennem en sigte. Læg halvdelen af de afdryppede rosiner i en fladbundet skål, læg moussen over og lad det hvile koldt i 4-6 timer. Kog resten af rosinerne op med balsamico og lad det køle lidt af. Pluk de pæneste, store blade af artiskokkerne og portionsanret dem sammen med de rensede bunde. Form moussen til kugler med en lun spiseske, læg dem over bundene, fordel balsamico-rosinerne omkring og dryp med olivenolie. |
|
Opskriften er vist 22815 gange,
og udskrevet 276 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne