Blyant kage
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt af : malmberg Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 159257 gange,
og udskrevet 2191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (123 stemmer) |
|
Kommentarer Time suder - 2018-03-04 16:57:10 Kagen var stor succes til Hal arrangement. Have fordoblet opskriften til en bradepande som bagte I 40 min. Bed 175 gr. Varmluft . anonym - 2017-06-04 10:07:12 Den er fantastisk lækre elsker den 😍😊🌚🍰🎂🍪🍫 bodil fagerstrøm - 2015-09-26 10:14:58 Hej Super skuffekage.Er en meget stor succes. TAK Malle - 2014-11-03 10:34:10 Super lækker kage! Den er bestemt ikke tør :) Et lille råd: brug 1 dl Appelsinjuice i "sovsen" så bliver kagen møg lækker! :) KAGEMANDEN:D - 2014-05-18 13:19:16 Super sjov kage, og godt fundet på. Det frisker bare hele kagen op med de huller! :-) Ejegod - 2013-09-17 15:46:11 Jeg kom 3 moste bananer i. Det gør at kagen ikke bliver tør (tror jeg) og det smager vildt godt. jackie - 2012-09-07 19:24:40 Kan det være rigtigt der ikke skal fedtstof i kage-dejen? Brigitta - 2012-03-13 16:33:52 Den er lækker og nem at bage! Sovsen er super duper! SsSsss - 2012-01-19 07:21:59 :-) super opskrift. Nem at lave... Så kører vi! Helle - 2011-09-17 12:55:34 Helt enig...nøjjj en god kage..Og ja..anbefaler at man laver dobbelt portion af sovsen..Kagen er bedst når den er lun.. Julie - 2009-12-07 22:29:30 Hvor mange personer er kagen til? sarah - 2009-05-10 08:54:40 nem at lave og lækker... uhmmmm Vipper - 2007-01-18 13:43:36 Erstat 1 dl. mælk med 2 dl fløde. Lav 1½ portion fyld. Brug blyant til hullerne. Bag dagen i forvejen. Lyt til mig - jeg er en kendt blyantkagebager!!! yrsa - 2005-01-01 01:01:01 den smager lidt af hvad er det nu man kalder det rakesaiti caroline der nu har prøvet den - 2005-01-01 01:01:01 mmmm.... super kage! men kun lige på dagen den er bagt næste dag erden tør!!! men du får et sty ida - 2005-01-01 01:01:01 ps det der sovs smager hhhhmmmmm.. rigtig godt! ida - 2005-01-01 01:01:01 god kage nem at lave, men den kan godt blive lidt tør... Men den er rigtig god;0) caroline - 2005-01-01 01:01:01 øhh... den lyder spændene men nu printer jeg den ud og prøver... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne