Rygeostsalat
Hovedingrediens : Oste - Rygeost Indsendt : Red : |
|
|
Det øverste lag af rygeosten kan evt. skrabes af, så bliver smagen mindre røget.
Rygeost og ymer røres sammen.
Agurken skæres terninger, bladsellerien i smalle strimler.
Grønsagerne røres i rygeosten.
Salaten pyntes med æggebåde og karse.
Tips: Salaten passer også godt som en forret |
|
Opskriften er vist 25518 gange,
og udskrevet 388 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Caisy - 2008-06-11 11:48:00 Jeg holder meget af den fynske udgave - men for at være lidt mere "figurvenlig" rører jeg rygeosten lind med lidt vand, og herefter tilsættes lidt fromage frais (fra Thiese)- hakkede radisser og purløg samt salt og peber tilsættes, ligesom det også smager godt med fintsnittet forårsløg. Det skal være fromage frais fra Thiese, da den er tyk i konsistensen, og ellers bliver salaten alt for tynd. Mariane - 2008-06-09 18:19:56 Jeg havde håbet jeg var mere heldig end det! Hvad laver bladselleri og æg i? Fam. Bruun Bogense - 2008-05-16 20:06:10 Det er ikke ægte fynsk rygeostsalat. Fynsk rygeostsalat laves af rygeost som rørres med mayonaise,salt og pebber,friske radisser og pureløg |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne