Hindbærhjerte med hvid chokosovs
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt af : Zita A Indsendt : |
|
|
Kog vand sukker og citron saft sammen 4-5 min. Kom hindbærrene i kog kort op. Pres massen gennem en sigte og køl den af. Pisk fløden til skum og rør saften i. Fordel massen i en hjerteform foret med plast film (behøves ikke hvis det er cilikone forme)
frys isen i mindst 6 timer.
Hak chokoladen fint. Kog fløden op tag gryden fra varmen og rør fløden i den hakkede chokolade. Rør til chokoladen er smeltet smag til med appelsin saft og skal. Server hjertet med chokosovsen og pynt evt. med friske hindbær. |
|
Opskriften er vist 10798 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne