Påskekage med butterdej
Hovedingrediens : Diverse produkter - Butterdej Indsendt : |
|
|
Butterdej i plader lægges i en stabel.
Den rulles ud til en cirkel med cirka 30 cm. i diameter.
Lad den hvile i 20 min. ellers trækker den sig meget sammen under bagning.
Læg dejen på bagepapir på en ovnplade.
Prik den med en gaffel.
Drys med sukker og mandler. Bag midt i en forvarmet ovn 225 grader i 20-25 min, til den er gylden, sprød og hævet flot op. Afkøles på rist. Mens dejen hviler og bages koges cremen i en lille kasserolle. Pisk ingredienserne sammen undtagen fløden. Sæt kasserollen over jævn varme og giv cremen et langsomt opkog under stadig omrøring. Kog 1 min, for at fjerne melsmagen. Fjern kasserollen fra varmen. Afkøl cremen, rør i den af og til, så der ikke dannes skind. Pisk fløden og vend den i cremen. Flæk butterdejsbunden i 2 lag. Læg cremen imellem. Pynt med kulørte sukkeræg Tips: Både butterdejsbunde og creme kan laves i forvejen. Kagen lægges sammen lige inden servering, ellers bliver bundene bløde. |
|
Opskriften er vist 13133 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne