Jordbærislagkage
Hovedingrediens : Frugt - Jordbær Indsendt af : Zita A Indsendt : Red : |
|
|
Kom ingredienserne til bunden i en foodprocessor og miks det sammen.
For en springform med plastfolie tryk dejbunden ud heri og stil den i køleskabet.
Miks jordbær og 100 gr. af flormelissen i en foodprocessor til det er helt jævnt. Pisk æggeblommerne med resten af flormelissen og vanilje til det er cremet. Pisk fløden til skum og vend det i æggemassen. Tag 1/3 fra og vend jordbærrene i resten af skummet. Hæld jordbærskum i formen og fordel den hvide ismasse over det gør ikke noget at de to slags ismasser blander sig lidt. Dæk isen til og frys den. Tag iskagen ud af formen fjern folien og stil iskagen på et fad. Pynt med flødeskum og jordbær. |
|
Opskriften er vist 17977 gange,
og udskrevet 525 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Henrik - 2011-08-07 23:45:19 Det var godt nok en mildt sagt MEGET rodet opskrift. Bunden var på ingen måde sprød. Jeg vil nærmere kalde den hård som granit. MANGE TAK for at jeg lige fik ødelagt en kniv på at prøve at skære i den... Marianne - 2008-08-21 21:34:08 Kan isen serveres direkte fra fryseren eller skal den stå og tø lidt? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne