Grillstegt porterhouse steak

Grillstegt porterhouse steak, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksetyndsteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 skiveporterhouse steak (en ca. 5 cm. Tyk skive oksetyndsteg skåret nærmest tykstegen)
 Olie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Se til at grillen er så varm at der er dannet et tykt, hvidt glødelag.

Pensl kødet let med olie, krydr med salt og peber, læg kødet på den hede grillrist og grill det et minut på hver side tættest muligt på glødelaget. Flyt risten ca. 15 cm fra glødelaget og grill porterhousesteaken 5-7 minutter på hver side, afhængigt af hvor rødt kødet ønskes.

Læg det på et varmt fad og lad det stå tildækket 5 minutter, før det skæres frit af benet, skæres i skiver på skrå, lægges tilbage ved benet og serveres f.eks. med kartoffelsalat, varm bagte tomater eller hvidt brød.





karakterer:
Opskriften er vist 8770 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
mangler lidt info måske