Grillstegt porterhouse steak
Hovedingrediens : Oksekød - Oksetyndsteg Indsendt : |
|
|
Se til at grillen er så varm at der er dannet et tykt, hvidt glødelag.
Pensl kødet let med olie, krydr med salt og peber, læg kødet på den hede grillrist og grill det et minut på hver side tættest muligt på glødelaget. Flyt risten ca. 15 cm fra glødelaget og grill porterhousesteaken 5-7 minutter på hver side, afhængigt af hvor rødt kødet ønskes. Læg det på et varmt fad og lad det stå tildækket 5 minutter, før det skæres frit af benet, skæres i skiver på skrå, lægges tilbage ved benet og serveres f.eks. med kartoffelsalat, varm bagte tomater eller hvidt brød. |
|
Opskriften er vist 8770 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer stinus - 2005-01-01 01:01:01 mangler lidt info måske |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne