Ovnsyltede jordbær
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt af : Zita Andersen Indsendt : |
|
|
Skyl og nip bærrene og lad dem dryppe af på et par viskestykker til bærerne føles lette og tørre.
Læg dem lagvis med sukker i en flad skål og lad dem stå et par timer til de safter.
Rør forsigtigt til al sukkeret er opløst.
Fordel bær og saft i skoldede glas og stil dem i en kold ovn (læg lågene ind ved siden af så de også steriliseres) der indstilles på 125 grader C. Lad dem stå ind til indholdet af glassene bobler ca. 45 min. Lad dem afkøle i den lukkede ovn til glassene er godt finger varme og luk dem så. Opbevares koldt. |
|
Opskriften er vist 12539 gange,
og udskrevet 124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne