Sommerkalkun
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt af : Ellen Bilde Indsendt : Red : |
|
|
Bland i en plasticpose en marinade af 1 dl olie, 3 spsk. finthakkede krydderurter (fx alm. timian, citrontimian, oregano, persille, citronmelisse, dild), 2 spsk. finthakket rød snackpeber, ½ tsk. cilipulver og 1 tsk. citronpeber. Læg kalkunbrystet i posen og ælt marinaden godt ind i kødet. Lad det trække i køleskabet 4-6 timer.
Hæld olien fra og læg kalkunbrystet i ildfast fad, drys med groft salt. Brunes ved 250 grader C i ca. ½ time, hvorefter der hældes lidt vand ved. Steges videre til stegetermometret viser ca. 85 grader C. Tips: Serveres med hasselbackkartofler og "gammeldags" grøn salat med flødedressing og jordbærskiver. |
|
Opskriften er vist 10322 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne