Andelever mousse
Hovedingrediens : And - Andelever Indsendt : Red : |
|
|
Gå andeleverne efter for små sener og kom leveren i blender eller foodprocessor. Tilsæt et pillet grofthakket løg, æg, piskefløde, salt og krydderier. Miks blandingen, til den ser ensartet ud, men helst ikke for længe, så bliver moussen grynet.
Kom bagepapir i en lille aflang form, så er det nemmere at vende moussen ud senere. Kom leverblandingen i formen og sæt den i vandbad i ovnen ¾ - 1 time ved 150 grader C, til den føles fast. Sky: Udblød husblasen i koldt vand. Varm bouillonen, tryk vandet ud af husblasen og smelt den i bouillonen. Smag til med madeira, salt og peber og hæld blandingen i en skål. Sæt den i køleskab til næste dag. Løft den op af formen og skær den i skiver. Læg den på et fad med sprøde salatblade og små tomater eller smør den på ristet toastbrød, skåret ud i trekanter. |
|
Opskriften er vist 27656 gange,
og udskrevet 832 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne