Kvark-og citronkage
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kvark Indsendt af : Zita Indsendt : |
|
|
Blend mel smør sukker og æg i foodprocessor.
Tryk dejen ud i bunden og op af siderne i en springform der måler ca. 15 cm. i dia
Rør kvark mel salt citronskal mælk og æggeblommer sammen. Pisk hviderne let og drys lidt af sukkeret i. Og pisk dem helt stive før resten af sukkeret røres i.
Vend dem forsigtigt i massen.
Fyld kvark massen i springformen og bag kagen ved 160 grader C i en time og ti min. Lad kagen køle af i formen og drys med flormelis inden serveringen. |
|
Opskriften er vist 10174 gange,
og udskrevet 171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Linda i Canada - 2011-03-08 06:00:20 Springformen har diameter af 15 cm? Den er dog lille. Jeg har aldrig set en sprinform så lille. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne