Engelsk tærte med ingefærsirup
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : England Indsendt af : Zita Indsendt : Red : |
|
|
Kør først mel smør sukker og æg til en dej i foodprocessoren. Rul dejen ud læg den i en 22cm. form og stil den køligt.
Blend ingredienserne til fyldet i foodprocessoren.
Hæld fyldet i formen og bag ved 200 grader C i ca. 25 minutter. |
|
Opskriften er vist 9137 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne