Amerikansk banan brød
Hovedingrediens : Frugt - Banan Oprindelsesland : Amerika Indsendt af : Zita Indsendt : Red : |
|
|
Begynd med at røre smør og sukker hvidt. Tilsæt banan og æg og rør godt.
Bland alt det tørre i en skål og bland det derefter i smørblandingen.
Fyld dejen i en 2 l. velsmurt brødform. Bag den ved 175 grader C. i ca. en time. Mærk med en nål om kagen er gennem bagt. |
|
Opskriften er vist 27986 gange,
og udskrevet 607 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (25 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-03-03 09:51:26 Dejlig kage! Jeg puttede både chokolade og rigtigt mange pecannødder i...*Uhmm!* ida - 2008-07-03 17:25:05 den er bare så supergod jeg bagte den til min familie og alle syntes den var et hit jeg skal love for at det er et bananbrød der vil noget Lene - 2005-01-01 01:01:01 En rigtig dejlig kage. Lækker og saftig. Britt - 2005-01-01 01:01:01 Denne kage er utrolig god... Specialt med mørk chokolade. MUMS. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne