Glaserede skalotter
Hovedingrediens : Rodfrugter - Skalotteløg Indsendt : Red : |
|
|
Gnid de små løg mellem håndfladerne, så er de nemmere at pille.
Skær rod og top af
Smelt smørret i en lille tykbundet gryde. Kom Skalotteløgene i. Vend dem rundt med en træspartel, brun dem på alle sider. Drys med sukker, læg timian på løgene og hæld vand samt påskebryg over. Kog ind til der er 2-3 spsk. væde tilbage. Rør i løgene af og til. Indkogningen tager ca. 20 min. Fjern gryden fra varmen, smag til med salt og peber. Rør til sidst smør i. Server i forvarmet skål. |
|
Opskriften er vist 14033 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne