Karamel crunch og fersken på chokobund
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt af : zita Indsendt : Red : |
|
|
Smørret smeltes i en gryde. Sukker og æg piskes sammen i en skål. Hvedemel, kakao, vanilje, og citron skal røres i. Smørret tilsættes og dejen røres jævn.
Chokoladen hakkes og vendes i dejen. Dejen hældes op i en 24 cm springform beklædt med bagepapir. Kagen bages midt i ovnen ved 175 grader i ca. 25 min. Tages ud og afkøles helt (den skal være lidt klæg). Kakaoen drysses over og desserten serveres. Kom dessertspyd med f.eks. ananas og fersken på grillen. Dryp med lidt likør og server til blød is. |
|
Opskriften er vist 10199 gange,
og udskrevet 176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer o - 2012-02-03 16:04:54 Smager super godt og er super nem. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne