Hjemmelavet figenpålæg
Hovedingrediens : Frugt - Figner Indsendt : |
|
|
Figner, dadler og abrikoser dækkes med vand og koges møre. De ristede hasselnødder males til smør i foodprocessoren. Figner, dadler, abrikoser og de malede nødder blandes i en skål sammen med karobpulver, honning, vanille og appelsinskal. Konsistensen skal være smørbar - tilsæt vand efter behov. Når massen er afkølet tilsættes kokos.
Opbevares på glas med låg. Kan fryses.
|
|
Opskriften er vist 28553 gange,
og udskrevet 415 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (41 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-03-01 19:34:56 den er rigtig god, ungerne er helt holdt op med at spørge efter nutella Christine - 2011-10-09 13:36:50 Hvor lang tid kan det holde sig i køleskabet? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne