Lammesteg med røget fyld
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : |
|
|
Med en skarp kniv skæres benene ud.
Husk at skære mørbradstykkerne af hvis det er en ryg, som udbenes.
Skær til sidst langs ryggraden, så de to fileter hænger sammen.
Det udbenede kød lægges med skindsiden nedad og bredes ud. Drys med salt og peber Rygeost røres jævn med øl Tilsæt purløg. Smør blandingen på lammekødet. Fold og snør kødet med bomuldsgarn eller luk med kødnåle. Læg benene i en bradepande sammen med løg, gulerod og laurbærblad. Hæld vand ved. Sæt en rist over og læg kødet med skind/fedtsiden opad. Sæt bradepanden med steg i en forvarmet ovn 160 grader i 2 timer. Lad stegen hvile i mindst 20 min. Imens laves saucen af den siede og afskummede stegesky. Fjern snøringen, skær lammestegen for. Arranger den på et forvarmet fad med tynde både af courgetter, skåret med kartoffelskræller. Hertil nye kartofler og glaseret skalotter. |
|
Opskriften er vist 7971 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne