Vegetarisk Estragon-dressing
Hovedingrediens : Nødder - Cashewnødder Indsendt : Red : |
|
|
Cashewnødderne males i blenderen. De kogte ris, citronsaften og de to dl varmt vand tilsættes og blendes med til en "crèmefraiche-agtig" konsistens. Derefter tilsættes mælken, honningen og saltet og alt blendes yderligere. Estragonen drysses i og røres rundt. Dressingen nedkøles og opbevares i køleskabet. Holder en uges tid.
Tips: Andre variationer: 1 dl tomatpuré og 2 tsk. tørret paprika, eller ¾ dl grønne oliven, eller tørret eller frisk, persille eller dild i stedet for estragon - kun fantasien sætter grænser! Prøv dig frem! |
|
Opskriften er vist 10647 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne