Vegetarisk Estragon-dressing

Vegetarisk Estragon-dressing, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

DressingRet : Dressing - Diverse dressinger

Hovedingrediens : Nødder - Cashewnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 dl.cashewnødder (eller solsikkekerner)
4 dl.kogte ris
1 citron saft heraf
2 dl.varmt vand
1 dl.sojamælk (kan erstattes med vand)
0.5 dl.honning
2 tsk.salt
1 spsk.estragon
 
Opskrift:
Cashewnødderne males i blenderen. De kogte ris, citronsaften og de to dl varmt vand tilsættes og blendes med til en "crèmefraiche-agtig" konsistens. Derefter tilsættes mælken, honningen og saltet og alt blendes yderligere. Estragonen drysses i og røres rundt. Dressingen nedkøles og opbevares i køleskabet. Holder en uges tid.

Tips:

Andre variationer:
1 dl tomatpuré og 2 tsk. tørret paprika, eller ¾ dl grønne oliven, eller tørret eller frisk, persille eller dild i stedet for estragon - kun fantasien sætter grænser! Prøv dig frem!





karakterer:
Opskriften er vist 10647 gange,
og udskrevet 119 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu