Vegetarisk Brun sovs
Indsendt : Red : |
|
|
Jævning:
3 spsk. ristet hvedemel (hvedemel ristet på tør pande til svagt gyldent) Røres op med vand til en jævning. Soyamælken og grønsagsvandet hældes op i en gryde. Derefter tilsættes honning, salt, løgpulver, citronsaft, jordnøddesmør og soyasovs. Alt bringes i kog hvorefter jævningen røres i og sovsen koger videre i ca 8-10 min. Herefter kan madkuløren tilsættes. Tips: Alternativer: Persillesovs eller dildsovs - udelad blot soyasovs og kulør og tilsæt krydderurter efter smag. For at få en mere flødeagtig sovs kan man "jævne" den med f.eks. malede cashewnødder. Prøv også andre nøddesorter. Malede sesamfrø giver en fyldig champignon-lignende smag. |
|
Opskriften er vist 17752 gange,
og udskrevet 236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Bolette Halfdan - 2007-07-07 17:03:24 Wallah den her sovs er god - Jeg sværger ved profetens skæg! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne