Irsk stuvning med lammebov og stribet flæsk
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Oprindelsesland : Irland Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i tern og brun det i margarine i en stor gryde.
Kom de udskårne grønsager i gryden sammen med benet fra boven.
Hæld bouillonen ved, læg låg på og lad stuvningen småkoge til alt er mørt, ca. 1 ½ time.
Smag til med salt, drys med hakket persille og server med groft brød. |
|
Opskriften er vist 20428 gange,
og udskrevet 488 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2008-10-05 14:58:30 prøv lige selv at se opskriften 3/4 l.klrabi - 3/4 l.gulerødder - 1 l. kål og ½ l. kartofler ???? mener I kg så skriv det! bortset fra det, er det en kanongod ret som bruges meget i Sønderjylland. lisa & charlotte - 2008-01-02 21:30:17 Den var gudelig men burde have lidt mere salt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne