Irsk stuvning med lammebov og stribet flæsk

Irsk stuvning med lammebov og stribet flæsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Oprindelsesland : Irland

IrlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.lammebov
300 g.stribet flæsk
 margarine til stegning
7.5 dl.kålrabi i tern
7.5 dl.gulerod i tern
10 dl.lammebouillon
1 løg i skiver
10 dl.fintsnittet kål
1.5 tsk.tørret merian
5 dl.kartofler i tern
 salt
1 bdt.persille
 
Opskrift:
Skær kødet i tern og brun det i margarine i en stor gryde. Kom de udskårne grønsager i gryden sammen med benet fra boven. Hæld bouillonen ved, læg låg på og lad stuvningen småkoge til alt er mørt, ca. 1 ½ time.

Smag til med salt, drys med hakket persille og server med groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 20428 gange,
og udskrevet 488 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-10-05 14:58:30
prøv lige selv at se opskriften 3/4 l.klrabi - 3/4 l.gulerødder - 1 l. kål og ½ l. kartofler ???? mener I kg så skriv det! bortset fra det, er det en kanongod ret som bruges meget i Sønderjylland.

  -   2008-01-02 21:30:17
Den var gudelig men burde have lidt mere salt