Tranebærsovs med grønne peberkorn og cognac
Hovedingrediens : Bær - Tranebær Oprindelsesland : England Indsendt : |
|
|
Først pilles løgene og skæres i tynde skiver. Smelt smørret og lad løgringene stege til de er bløde og gyldne. Tilsæt tranebær, peberkorn og appelsinsaft og lad det hele småkoge i 4-5 minutter, indtil bærrene brister. Kom så sukkeret i og rør rundt, og efter et par minutter cognac'en. Smag til med salt og peber.
Tips: Denne originale engelske opskrift, der da den kom frem i 1995 mangedoblede efterspørgslen på tranebær, er perfekt til så forskellige ting som berberi-andebryst, stegt kalvelever eller torskefileter. |
|
Opskriften er vist 13159 gange,
og udskrevet 348 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Jerzy SzpilmAnd - 2005-01-01 01:01:01 Fantastisk, fresk ,stærk, balancér den fede andesmag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne