Varm tranebærsovs
Hovedingrediens : Bær - Tranebær Indsendt : |
|
|
Skyl tranebærrene. Steg løgene klare i margarinen og tilsæt bærrene. RØr hyppigt rundt til det er moset. Drys sukker i og tilsæt sherry og timian. Kog i 5 minutter og jævn til med piskefløde. Smag til med salt, peber og evt. lidt merianpulver.
Tips: Egner sig fortrinligt til rødt kød med kartoffeltilbehør. |
|
Opskriften er vist 20496 gange,
og udskrevet 546 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Martin - 2008-07-31 23:38:56 til hvor mage personer? anonym - 2005-01-01 01:01:01 smager utrolig godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne