Tranebærkompot 02
Hovedingrediens : Bær - Tranebær Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl tranebærrene i en sigte i koldt vand og hæld imens ½ dl. vand i en gryde og bring det i kog med mindst 3 dl. sukker. Når dette er smeltet, tilsættes bærrene og koges i 6-8 minutter. Tag gryden af ilden og tilsæt de revne skaller.
Hæld kompotten i en skål, dæk til og opbevar den i køleskabet til næste dag. Serveres koldt. Tips: Uundværligt, originalt tilbehør til den amerikanske Thanksgivings middag. |
|
Opskriften er vist 64403 gange,
og udskrevet 1450 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne