Tranebærkompot 02

Tranebærkompot 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kompot (Tilbehør)

Hovedingrediens : Bær - Tranebær

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :      Red :
Tranebærkompot 02, billede 4 Tranebærkompot 02, billede 1 Tranebærkompot 02, billede 2 Tranebærkompot 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Tranebær. rå
3 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 spsk. Appelsinskal, reven 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
1 tsk. Citronskal 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Opskrift:
Skyl tranebærrene i en sigte i koldt vand og hæld imens ½ dl. vand i en gryde og bring det i kog med mindst 3 dl. sukker. Når dette er smeltet, tilsættes bærrene og koges i 6-8 minutter. Tag gryden af ilden og tilsæt de revne skaller.

Hæld kompotten i en skål, dæk til og opbevar den i køleskabet til næste dag. Serveres koldt.

Tips:

Uundværligt, originalt tilbehør til den amerikanske Thanksgivings middag.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Tranebærkompot

karakterer:
Opskriften er vist 64403 gange,
og udskrevet 1450 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5221 (1243 kcal)
KJ pr. Pers. 1305 (310 kcal)
Vægt ialt 778 gram
Vægt pr. Pers. 194 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 671 KJ (159 kcal)
Protein 0.3 gram
Fedt 0.1 gram
Kulhydrat 40.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu