Dampede ramsløg i sennepsauce
Hovedingrediens : Rodfrugter - Ramsløg Indsendt : |
|
|
Rens ramsløgene ved at skylle dem let under hanen og skære rodtrevlerne af. Damp løgene 8-10 minutter og tag dem op med hulske. Læg dem på en lille tallerken. Ryst dressingen sammen og hæld den over løgene. Spis dem som garniture til frokosten, på en mad med skinke eller ost.
|
|
Opskriften er vist 17300 gange,
og udskrevet 368 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2009-05-18 16:49:47 Normalt så er det blade og blomster man bruger. Men i opskriften her ser det ud til at det er hele planten, altså på samme måde som med forårsløg/springløg. karlo V. Andersen - 2009-05-17 15:06:11 Kan man bruge stængler og eller blomst fra ramsløg. Selve ramsløget er jo utroligt småt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne