Pizza med skvalderkål
Hovedingrediens : Grøntsager - Skvalderkål Indsendt : |
|
|
Rør mel, salt. gær og væde sammen og form dejen til en kugle, der får lov at hvile 30 minutter. Dejen rulles tyndt ud på et melet bord. Rul dejen om kagerullen og rul den dernæst ud på bagepladen. Finthakket skvalderkål, tomater i skiver, reven ost. peberfrugt og champignon i skiver fordeles over dejen, og der drysses med oregano. Pizzaen sættes i en varm ovn ved 200 grader og bages til den er lysebrun og sprød i kanten, ca. 35 minutter.
|
|
Opskriften er vist 12801 gange,
og udskrevet 259 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne