Kløverstuvning
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : |
|
|
Rens de grønne blade og damp dem møre i en gryde i 5-6 minutter. Smelt smørret i en gryde og drys melet over. Når melet er opsuget af smørret, spædes med kogende vand (ca. 4 dl), og de dampede blade røres forsigtigt i. Der smages til med krydderier før servering. Denne stuvning kan serveres på ristet brød med hytteost, en skive skinke eller hårdkogte æg.
|
|
Opskriften er vist 6470 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Christina - 2005-01-01 01:01:01 Kan man bruge skvalderkål eller bladbede i stedet for spinat? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne