Kløverstuvning

Kløverstuvning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
300 g.kløverblade
200 g.spinatblade
40 g.smør
30 g.hvedemel
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rens de grønne blade og damp dem møre i en gryde i 5-6 minutter. Smelt smørret i en gryde og drys melet over. Når melet er opsuget af smørret, spædes med kogende vand (ca. 4 dl), og de dampede blade røres forsigtigt i. Der smages til med krydderier før servering. Denne stuvning kan serveres på ristet brød med hytteost, en skive skinke eller hårdkogte æg.





karakterer:
Opskriften er vist 6470 gange,
og udskrevet 112 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Kan man bruge skvalderkål eller bladbede i stedet for spinat?