Kærnemælksost med skvalderkål
Hovedingrediens : Grøntsager - Skvalderkål Indsendt : |
|
|
Kærnernælken sættes over at koge i en tykbundet gryde. Under opvarmningen vil ostestoffet skille fra vallen, der sies fra. Ostestoffet røres med creme fraiche og smages til med knust hvidløg og hakket skvalderkål. Kom osten i en skål og pynt med radiser i skiver og et drvs paprika og evt. friske skvalderkålblade. NB: Vallen kan bruges som væde til brødfremstilling eller til pizzadej.
|
|
Opskriften er vist 14694 gange,
og udskrevet 332 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Tena Knapp - 2010-09-02 21:48:01 Opskriften er god at bruge i kombination med fladbrød (tynnnbrød) lavet på bål. L L - 2010-04-30 09:52:31 SUPER lækkert. Kunne godt bruge et lille snip salt, dog. gerda - 2008-04-26 01:21:48 Den er dejlig . Kan også med glæde , tilføges mælkebøtte ,nye , skud |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne