Æggestand med kokleare
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Bland æg, mælk og kokleare sammen. Smør en lille form med smør og kom massen heri. Lad blandingen stivne i vandbad i 20-30 minutter. Afkøl æggestanden og vend den ud på en tallerken. Server den skiveskåren med rugbrød og pynt med frisk kokleare.
|
|
Opskriften er vist 15113 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-01-28 17:33:42 Kokleare er en to-årig urt, der gror vildt i Danmark, især på strandenge. Den har også været dyrket i haverne på grund af dens evne til at helbrede skørbug. Jørn - 2008-01-27 06:44:47 ? Hvad er Kokelare, mig siger det intet, nogen der ved det? så kan jeg se der er andre end jeg og min Brugsuddeler der ikke ved det. Bo - 2007-04-19 20:35:14 Der mangler temperatur og forklaring på kokleare Ulla - 2005-01-01 01:01:01 Det lyder interessant, men hvad er kokleare? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne