Gederams med skinke i maj

Gederams med skinke i maj, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
20 gederamsplanter
200 g.skinke i tern
6 skiverristet brød
6 æggeblommer
 
Opskrift:
Gederamsskuddene skylles, og rodstykkeme samt den træede del af stænglen skrælles med en urtekniv. Skuddene dampes 10-12 minutter og tages op med hulske. På et fad lægges de smurte stykker ristet brød, og gederams fordeles på dem. Skinketern lægges over og til slut en æggeblomme på hver (brug pasteureserede æg i disse Salmonella-tider).





karakterer:
Opskriften er vist 10229 gange,
og udskrevet 126 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Det lyder godt men jeg synes også der skulle ost med