Gederams med skinke i maj
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : |
|
|
Gederamsskuddene skylles, og rodstykkeme samt den træede del af stænglen skrælles med en urtekniv. Skuddene dampes 10-12 minutter og tages op med hulske. På et fad lægges de smurte stykker ristet brød, og gederams fordeles på dem. Skinketern lægges over og til slut en æggeblomme på hver (brug pasteureserede æg i disse Salmonella-tider).
|
|
Opskriften er vist 10229 gange,
og udskrevet 126 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Kokken - 2005-01-01 01:01:01 Det lyder godt men jeg synes også der skulle ost med |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne