Mælkebøttesaft
Hovedingrediens : Grøntsager - Mælkebøtte Indsendt : Red : |
|
|
Mælkebøttehovederne knipses af planten, uden at stilken kommer med. da saften ellers kan blive bitter. De sættes over at koge i -andet ca. 15 minutter. Hovederne sies fra, og saften smages til med sødt og surt f.eks. honning og citronsaft. Mælkebøttesaften bliver flot mørkegul og kan fortyndes efter smag. Af saften kan der laves en udmærket vin.
|
|
Opskriften er vist 29239 gange,
og udskrevet 749 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Gyöngyi - 2017-11-22 11:24:10 Er det blomsten du mener mælkebøttehoved??! anonym - 2013-09-16 21:07:59 Mælkebøttehoved? Er det blomsten der er sprunget ud eller når den er en knop eller??? Irina - 2013-05-14 21:27:30 tak for en god opskrift!!!!! anonym - 2013-05-14 17:11:52 Ja saften kan udmærket fryses,,drik af det som saftevand i blandingsforhold.. Smager megagodt.. berthilde2 - 2011-05-22 11:16:27 kan saften fryses når den er kogt. anonym - 2011-02-06 14:52:15 kan mælkebøtte saft fryses Holger1943 - 2010-06-15 21:36:13 Hvor meget skal jeg tage og hvor tit af mælkebøttesaften? pft holger lassen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne