Mælkebøttesaft

Mælkebøttesaft, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Saft

Hovedingrediens : Grøntsager - Mælkebøtte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
50-70 mælkebøttehoveder
l0 dl.vand
1-2 dl.honning
1 citron saft heraf
 
Opskrift:
Mælkebøttehovederne knipses af planten, uden at stilken kommer med. da saften ellers kan blive bitter. De sættes over at koge i -andet ca. 15 minutter. Hovederne sies fra, og saften smages til med sødt og surt f.eks. honning og citronsaft. Mælkebøttesaften bliver flot mørkegul og kan fortyndes efter smag. Af saften kan der laves en udmærket vin.





karakterer:
Opskriften er vist 29293 gange,
og udskrevet 750 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-11-22 11:24:10
Er det blomsten du mener mælkebøttehoved??!

  -   2013-09-16 21:07:59
Mælkebøttehoved? Er det blomsten der er sprunget ud eller når den er en knop eller???

  -   2013-05-14 21:27:30
tak for en god opskrift!!!!!

  -   2013-05-14 17:11:52
Ja saften kan udmærket fryses,,drik af det som saftevand i blandingsforhold.. Smager megagodt..

  -   2011-05-22 11:16:27
kan saften fryses når den er kogt.

  -   2011-02-06 14:52:15
kan mælkebøtte saft fryses

  -   2010-06-15 21:36:13
Hvor meget skal jeg tage og hvor tit af mælkebøttesaften? pft holger lassen