Grøn forårssuppe
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
De grønne blade og løgkarsen hakkes. Alt dette dampes i smøret og kogende bouillon hældes ved. Suppen koges i 10 min. Creme fraiche tilsættes og der smages til med lidt salt. Hvis suppen er for tynd, kan den jævnes en anelse. Ved serveringen drysses med brøndkarse.
|
|
Opskriften er vist 13574 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne