Katost-suppe
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Rens porrerne og svits dem i olie. Skyl og hak katostblade og -blomster og kom dem i gryden. Tilsæt hønsebouillon og lad det koge sammen i ca. 20 minutter. Tilsæt dernæst mælk og jævn med æggeblommerne. Smag til med hvidløg, salt og peber og server med et drys purløg.
|
|
Opskriften er vist 8889 gange,
og udskrevet 126 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne