Hjemmelavede Kandiserede violer

Hjemmelavede Kandiserede violer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Diverse Kagetilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 dl.violhoveder
1 æggehvide
2 spsk.flormelis
 
Opskrift:
Æggehviden piskes godt luftigt med en gaffel og sukkeret strøs på et stykke pergamentpapir. Hvert blomsterhoved dyppes først i den luftige æggehvide, der fungerer som lim. Derefter lægges blomsten i sukkeret og man ryster sukkeret over blomsten med pergamentpapiret. Når alle hoveder er kandiseret, lægges de på et oliesmurt pergamentpapir og stilles til tørring et lunt sted - gerne i nærheden af bageovnen. Temperaturen må aldrig overstige 50 grader, fordi blomsternes duftstoffer ellers vil fordampe. De færdigtørrede violer kan gemmes på kagedåser på det olierede pergamentpapir i lag.





karakterer:
Opskriften er vist 27430 gange,
og udskrevet 454 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-05-28 16:03:20
De kandiserede violer kan også bruges til at lave viol-is.

  -   2007-05-10 12:12:39
Håber du kan bruge denne metode. Det ser så let ud, at jeg også vil forsøge mig med det par violer jeg har i haven hvis de ikke er druknet...