Hjemmelavede Kandiserede violer
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Æggehviden piskes godt luftigt med en gaffel og sukkeret strøs på et stykke pergamentpapir. Hvert blomsterhoved dyppes først i den luftige æggehvide, der fungerer som lim. Derefter lægges blomsten i sukkeret og man ryster sukkeret over blomsten med pergamentpapiret. Når alle hoveder er kandiseret, lægges de på et oliesmurt pergamentpapir og stilles til tørring et lunt sted - gerne i nærheden af bageovnen. Temperaturen må aldrig overstige 50 grader, fordi blomsternes duftstoffer ellers vil fordampe. De færdigtørrede violer kan gemmes på kagedåser på det olierede pergamentpapir i lag.
|
|
Opskriften er vist 27430 gange,
og udskrevet 454 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Christina - 2007-05-28 16:03:20 De kandiserede violer kan også bruges til at lave viol-is. Rita - 2007-05-10 12:12:39 Håber du kan bruge denne metode. Det ser så let ud, at jeg også vil forsøge mig med det par violer jeg har i haven hvis de ikke er druknet... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne