Kærnemælksost
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk Indsendt : |
|
|
Kærnemælken hældes i en gryde og varmes langsomt op til ca. 60 grader (vigtigt - en finger stukket ned i mælken skal være blank og ikke hvid, når den kommer op !). Rør endelig ikke rundt. Herefter filtreres vallen fra gennem et viskestykken. Klædet med osten hænges op i et træ til afdrypning. Der tilsættes lidt salt og røres lidt creme fraiche i. Urterne blandes i - opdel eventuelt osten i mindre portioner og lav forskellige typer oste.
|
|
Opskriften er vist 33452 gange,
og udskrevet 514 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (10 stemmer) |
|
Kommentarer britt - 2008-06-04 01:18:22 vallen er god til brødbagning. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne