Forret med brændenælde
Hovedingrediens : Grøntsager - Brændenælder Indsendt : |
|
|
Kom brændenældetopskuddene i en lille gryde med kogende vand og tag dem op med en sigte efter 2-3 minutter. Hak nælderne groft og fordel i et lille fad. Rør dressingen sammen af olie, citronsaft og hakket persille og hæld den over nælderne. Hak de hårdkogte æg meget fint og drys dem over nælderne med dressing.
|
|
Opskriften er vist 16669 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (9 stemmer) |
|
Kommentarer mads - 2008-06-02 06:22:25 hvad skal man så gøre med det??? Det her er helt uanvendeligt ida - 2005-01-01 01:01:01 god mad |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne