Kalkun/Bacon-ret
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Anni Indsendt : Red : |
|
|
Bacon i tern svitses, kalkunbryst i tern svitses med. Derefter tilsættes gulerødder i skiver og porre i skiver og svitses med. Tilsæt timian, salt og peber. Vand og hønsebouillon tilsættes. Retten småkoger i 20-25 min.
Imens koges pastaen. Retten jævnes evt. med kaffefløde 9 %, og lige inden servering tilsættes pastaen i retten. Tips: Servere evt. brød/flutes til retten. |
|
Opskriften er vist 12056 gange,
og udskrevet 302 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Rasmus - 2007-05-22 14:59:13 Der mangler noget basilikum? xP |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne