Bountymuffins
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt af : zita Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æg, mælk, citron saft og salt sammen.
Bland mel, natron, bagepulver og sukker og rør det i ægge massen.
tilsæt smeltet smør, revet gulerod og chokoladebar og rør dejen sammen.
fyld muffinsforme 2/3 del. op med dejen og bages ved 150 grader C. alm. ovn i 15-20 minutter. |
|
Opskriften er vist 61329 gange,
og udskrevet 932 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Det mørke jylland - 2011-10-18 13:23:01 På en kedelig oktober dag, bestemte to piger fra det mørke jylland sig for, at bage disse muffins. Den første bid var himmelsk og denne oplevelse fortsatte! De kager er lækre! ;D Per - 2011-09-30 19:45:08 Noget galt med batetiden eller varmen. De fik 30-40 minutter ved 150 grader C, så jeg vil foreslå at sætte temperaturen op til min 180 grader C, nok nærmere 200 anonym - 2010-09-19 13:44:01 fantastiske muffins de bedste jeg har smagt MENER DET!! Beder-pigerne - 2010-07-14 21:20:18 De er smagsløse i sig selv og synes meget lyse, men hvis der bliver tilsat 2 spsk kakao, 75 g lys chokolade og 65 g kokosmel, så bliver de faktisk helt hæderlige :) Synes den skal have point for opfindsomheden. Liselotte, 56 - 2007-12-30 17:35:04 Jeg er alergisk ovfor Bounty.. Men ikke denne gang. Du kan putte chokolade på så er udseendet fint nok og små fine blomster eller glasuer eller små spiselige kugler eller krymmel eller softice eller flødeskum eller kakao pulver. Nam nam. anne - 2007-09-28 14:56:24 det lyder dejligt usundt Melanie - 2005-01-01 01:01:01 de er lækre, men ser ikk så lækre ud. ida - 2005-01-01 01:01:01 smager lækkert Marie - 2005-01-01 01:01:01 Dejen bliver mere luftig, hvis man deler æggene og starter med at piske blommer og sukker grundigt. Resten tilsættes inden man til sidst vender de stiftpiskede hvider i dejen. Ann-Sophie - 2005-01-01 01:01:01 smager godt, udseendet er måske ikke så godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne