Sommerbuk med kirsebærsauce
Hovedingrediens : Rådyr - Sommerbuk Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne vaskes, koges 10 minutter, skylles i koldt vand og pilles.
Kommes i små ildfaste kokotter (souffleskåle) drysses med friske timianblade, salt og peber, dækkes halvt med fløde.
Bages i 150 grader C varm ovn i en time.
Sommerkålen snittes groft, blancheres i saltet vand og skylles i koldt vand. Kødet skæres forsigtigt fri for sener, brunes på en meget varm pande i lidt olie og krydres med salt og peber, evt. lidt timian. Kommes i ovn ved 150 grader C i 10-12 minutter hvorefter det tages ud, pakkes i folie og trækker. Gerne op til 30 minutter. Kirsebær udstenes og halveres. Kirsebæreddike koges ind til det kvarte og tilsættes fonden, der koges ind til det halve. Kålen sauteres i lidt smør, smages til med salt og peber og drysses med ærterne. Kirsebær kommes i saucen som koger forsigtigt i et minut og piskes med 100 g. smør. Kålen lægges på tallerken og kødet skæres i fine skiver og lægges oven på det. Der hældes et par skefulde sauce omkring og kartoflerne serveres i den varme skål på en kompottallerken. |
|
Opskriften er vist 11224 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne