Dyrekoteletter af sommerbuk
Hovedingrediens : Rådyr - Sommerbuk Indsendt : Red : |
|
|
Fjern først de 2 mørbrad som sidder på undersiden af dyreryggen. Dem kan du stege eks. i rosmarin og server med en vildt skysauce samt nye kartofler.
Hug og skær dyrekoteletter ud af dyreryggen. (Det er bedst hos slagteren, eller du kan save med kødsav medens der er frost i ryggen). De resterende ben og kødstumper koger / steger du af til en vildtfond der skal bruges til saucen. Brun koteletterne som er krydret med friskkværnet salt og peber samt evt. lidt knust enebær. Herefter steges de i en forvarmet ovn ved 225 grader i ca. 10-12 min. Pak dem ind så de kan trække 5-10 min. I medens har du kogt nye danske kartofler. Blancher et par solmodne tomater i kogende vand så skindet kan løsnes, herefter skæres tomaterne i både, og fjern kærnerne. Pil små sommerløg og blancher dem, lad toppen sidde. Nye gulerødder blancheres ganske kort. Fjern stilkene fra langbladet spinat og blancher dem ganske kort. Vildtfonden jævnes og smages til evt. basilikum samt portvin. Hertil kan kun drikkes en god rødvin. |
|
Opskriften er vist 12697 gange,
og udskrevet 260 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne