Sommerbukfilet med cherrytomater og vildtsky
Hovedingrediens : Rådyr - Sommerbuk Indsendt : Red : |
|
|
Agurken skæres i tynde skiver og drysses med salt. Trækker 20 min. og vrides. Eddike, sukker, salt og peber piskes sammen og heri lægges agurkeskiverne.
Fileten afpudses for sener og skæres i 4 lige store stykker. Stilles på højkant og trykkes let med håndroden. Steges i olie til de er gyldne ca. 6-8 min på hver side. Trækker herefter yderlige et lunt sted i ca. 8 min. I samme pande steges champignon og tomater med sukker, hvidløg og timian i ca. 2 minutter. Vildtbouillonen koges op og jævnes med maizena. Smages til med salt og peber. Kartoflerne koges møre og afdryppes. Steges gyldne sammen med rosmarin. Drysses med salt. |
|
Opskriften er vist 11702 gange,
og udskrevet 218 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne