Carpaccio af marineret grillet sommerbuk

Carpaccio af marineret grillet sommerbuk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Sommerbuk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stykke filet af buk eller udbenet kølle
2 dl.rødvin
2 dl.appelsinsaft
1 stjerneanis
25 g.rørsukker
 lidtgod salat
 lidtgod parmesan
 
Opskrift:
Kog de fire første elementer op og køl af. Puds kødstykket af, brun på grill og krydr. Hæld marinaden over kødet og mariner et døgn. Skær tynde skiver og læg på tallerken så skiverne dækker hinanden. Pensel evt. med lidt god olivenolie.

Vend salaten i vinaigrette (evt. hvid balsamico og olie) og læg en lille håndfuld på midten. Brug tyndskræller for at få lange flager af parmesan til at drysse på.





karakterer:
Opskriften er vist 18460 gange,
og udskrevet 402 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-01-23 15:09:17
Kødet bliver særdeles godt ved at udelade grilningen og blot lade syren i rødvin og appelsiner gøre arbejdet. Lægge i fryseren ½ time inden udskæringe, så skiverne kan skæres tyndt.