Carpaccio af marineret grillet sommerbuk
Hovedingrediens : Rådyr - Sommerbuk Indsendt : Red : |
|
|
Kog de fire første elementer op og køl af. Puds kødstykket af, brun på grill og krydr. Hæld marinaden over kødet og mariner et døgn. Skær tynde skiver og læg på tallerken så skiverne dækker hinanden. Pensel evt. med lidt god olivenolie.
Vend salaten i vinaigrette (evt. hvid balsamico og olie) og læg en lille håndfuld på midten. Brug tyndskræller for at få lange flager af parmesan til at drysse på. |
|
Opskriften er vist 18460 gange,
og udskrevet 402 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Karen - 2014-01-23 15:09:17 Kødet bliver særdeles godt ved at udelade grilningen og blot lade syren i rødvin og appelsiner gøre arbejdet. Lægge i fryseren ½ time inden udskæringe, så skiverne kan skæres tyndt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne